A KLUB

AHOL GONDOZZUK AZ OTTHONODAT, ÁPOLJUK A LELKEDET

Szeretettel köszöntelek Magyarország egyetlen olyan közösségében, ahol mindent megtalálsz, amire egy tiszta és rendezett otthonhoz a mai világban szükséged lehet fizikai és lelki síkon.

 

 

Töröl

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

 

TEDD RENDBE AZ OTTHONODAT, HOGY REND LEGYEN AZ ÉLETEDBEN!

A KLUBhoz való csatlakozással megismerkedhetsz a KáOSZradír OTTHONSZERVEZÉSI MÓDSZERrel és egy olyan SZÉLESKÖRŰ TUDÁSBÁZIST, KURZUSOKAT, SZAKÉRTŐKET és egy ÖSSZETARTÓ KÖZÖSSÉGET állíthatsz magad mellé társul a KÁOSZBÓL KIVEZETŐ ÚTON, melynek végén MEGTALÁLOD ÖNMAGADAT ÉS AZT A TISZTA ÉS RENDEZETT OTTHONT, AMIRE MINDIG IS VÁGYTÁL.

Kulcsot kapsz az önmagadhoz való visszataláláshoz, az otthonod állapotának megváltoztatásához, és a téged nem szolgáló nézőpontjaid kiszelektálásához. De nem hagylak cserben akkor sem, ha töltődésről, egészségről, netán szórakozásról van szó. Hiszen már biztosan tudod: ahogy bent, úgy kint!

A KLUB tudástárában megtalálod az összes gyakorlati eszközt, melyre szükséged lehet a szemléletmód változtatáshoz, az eredményes káoszmentesítéshez, a rendszeres szelektálási és takarítási rutinod kialakításához és a kiszervezés tökéletes elsajátításához. A klubhoz való csatlakozással pedig egy elvárásoktól és ítélkezéstől mentes támogató közösség tagja lehetsz. Megismerkedhetsz a KáOSZradír otthonszervezési módszerrel, mellyel sokkal könnyebbé és egyszerűbbé válhat az otthonodban a rend és a tisztaság kialakítása és megtartása, és ezzel párhuzamosan az életed és önmagad belső takarítást is el tudod kezdeni.

Hogyan? Vannak életszakaszok, amiket meg kell ismerni és tudomásul kell venni, vannak szokások, amiket meg kell változtani és be kell vezetni, és vannak olyan rejtett képességeid, amiket elő kell csalogatnod, előtérbe kell helyezned. Ebben fogok neked segíteni és útmutatót adni.

KÖNNYEN MEGVALÓSÍTHATÓ RENDET ÉS TISZTASÁGOT SZERETNÉL AZ OTTHONODBAN HOSSZABB TÁVON, DE ELAKADTÁL A MEGVALÓSÍTÁSSAL? KÁOSZMENTES ÉLETET ÉS OTTHONT SZERETNÉL MAGADÉNAK TUDNI? AKKOR A KLUBBAN A HELYED!

Mert akármilyen hihetetlenül is hangzik…

 bizony te is lehetsz mindig mosolygós, kiegyensúlyozott nő.

 lehetsz olyan ember, akinek a társaságát még te magad is élvezed.

 lehet olyan otthonod, ahol mindenki szeret élni, ahova mindenki szívesen bekopogtat.

 megtanulhatsz nemet mondani.

 felülírhatod a hozott mintáidat, szokásaidat, amik gátolnak abban, hogy megvalósítsd az álmaidat.

✔ lelkifurdalás nélkül is időt szánhatsz magadra és a saját szükségleteidre.

 az otthonod állapota napról napra jobbá, szebbé, káoszmentesebbé válhat.

viselheted könnyedén az életed kihívásait, az otthond adta feladatok sokaságát, mert már nem problémaként, hanem lehetőségként tekintesz rájuk.

Fontos! A tudástárhoz való hozzáférés havi előfizetői rendszerben történik. A regisztrációd (megrendelésed) után minden hónap fordulónapkor (az a dátum, amikor a megrendelésedet leadtad) automatikusan levonjuk a kártyádról az aktuáils havidíjat mindaddig, míg te azt le nem mondod a fiókodban.

További információk

Tanfolyam elérés

éves előfizetés, fél éves előfizetés, havi előfizetés csoprttagsággal és podcast hozzáféréssel, havi előfizetés tudástár hozzáféréssel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A KLUB” értékelése elsőként