A KLUB – havi előfizetés

6.990 Ft

ahol mindent megtalálsz ahhoz, hogy a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonodból, csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket tudj varázsolni.

Cikkszám: KH Kategóriák: , ,

Leírás

TEDD RENDBE AZ OTTHONODAT, HOGY REND LEGYEN AZ ÉLETEDBEN! A KLUBhoz való csatlakozással megismerkedhetsz a KOSZradír TAKARÍTÁSI MÓDSZERrel és egy olyan SZÉLESKÖRŰ TUDÁSBÁZIST, KURZUSOKAT, SZAKÉRTŐKET és egy ÖSSZETARTÓ KÖZÖSSÉGET állíthatsz magad mellé társul a KÁOSZBÓL KIVEZETŐ ÚTON, melynek végén MEGTALÁLOD ÖNMAGADAT ÉS AZT A TISZTA ÉS RENDEZETT OTTHONT, AMIRE MINDIG IS VÁGYTÁL.

 

A KLUB tudástárában megtalálod az összes gyakorlati eszközt, melyre szükséged lehet a szemléletmód változtatáshoz, az eredményes káoszmentesítéshez, a rendszeres szelektálási és takarítási rutinod kialakításához és a kiszervezés tökéletes elsajátításához. A klubhoz való csatlakozással pedig egy elvárásoktól és ítélkezéstől mentes támogató közösség tagja lehetsz. Megismerkedhetsz a KOSZradír takarítási módszerrel, mellyel sokkal könnyebbé és egyszerűbbé válhat az otthonodban a rend és a tisztaság kialakítása és megtartása, és ezzel párhuzamosan az életed és önmagad belső takarítást is el tudod kezdeni.

 

Hogyan? Vannak életszakaszok, amiket meg kell ismerni és tudomásul kell venni, vannak szokások, amiket meg kell változtani és be kell vezetni, és vannak olyan rejtett képességeid, amiket elő kell csalogatnod, előtérbe kell helyezned. Ebben fogok neked segíteni és útmutatót adni. KÖNNYEN MEGVALÓSÍTHATÓ RENDET ÉS TISZTASÁGOT SZERETNÉL AZ OTTHONODBAN HOSSZABB TÁVON, DE ELAKADTÁL A MEGVALÓSÍTÁSSAL? KÁOSZMENTES ÉLETET ÉS OTTHONT SZERETNÉL MAGADÉNAK TUDNI? AKKOR A KLUBBAN A HELYED!

 

Fontos! A tudástárhoz való hozzáférés havi előfizetői rendszerben történik. A regisztrációd (megrendelésed) után minden hónap fordulónapkor (az a dátum, amikor a megrendelésedet leadtad) automatikusan levonjuk a kártyádról az aktuáils havidíjat mindaddig, míg te azt le nem mondod a fiókodban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A KLUB – havi előfizetés” értékelése elsőként