Tisztaság Piactere – takarítók – havi előfizetés mini csomag

4990 Ft-ért,

Tisztaság Piactere, ahol a tisztasággal kapcsolatos problémákra, megbízható szakember, szolgáltató személyében, mindenki megoldást talál.

Cikkszám: TP-T-M Kategóriák: , ,

Leírás

🔷 A hirdetési csomag megújuló havi előfizetést jelent. Vagyis mindaddig, amíg le nem mondod az előfizetésedet, a Tisztaság Piacterén jelen lesz a szolgáltatásod. Ha lemondod az előfizetésedet, akkor inaktivvá tesszük az adataidat, a tartalmaidat mindaddig, míg meg nem újítod az előfizetésedet, vagy nem azok törlését. Az előfizetésedet nyomon tudok követni, illetve le tudod mondani a fiókodban. Az adataid törlését a hello@rendegykattintasra.hu e-mailre írva tudod kérni.

🔷 Mit jelent az automatikusan megújuló havidíj? A Tisztaság Piacterén való megjelenés pont úgy működik, mint egy Netflix vagy HBO előfizetés. Az első alkalommal megadott bankszámláról a tagságod hónapfordulóján a Stripe rendszere levonja a havidíjat egészen addig, míg le nem mondod azt.

Fontos! A Tisztaság Piacterén való jelenlét havi előfizetői rendszerben történik. A regisztrációd (megrendelésed) után minden hónap fordulónapkor (az a dátum, amikor a megrendelésedet leadtad) automatikusan levonjuk a kártyádról az aktuáils havidíjat mindaddig, míg te azt le nem mondod a fiókodban.

A csomag tartalma:

🔷 A térképen való megjelenítés névvel, rövid leírással, kattintható linkkel
🔷 Rövid bemutatkozás 1 fotóval a kategória oldalon elérhetőséggel, kattintható linkkel
🔷 Hírlevélben való kiküldés

 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tisztaság Piactere – takarítók – havi előfizetés mini csomag” értékelése elsőként