Oldal kiválasztása

Tisztaság Piactere – szolgáltatás – havi előfizetés csomag

9990 Ft-ért,

Tisztaság Piactere, ahol a tisztasággal kapcsolatos problémákra, megbízható szakember, szolgáltató személyében, mindenki megoldást talál.

Cikkszám: TP-SZ-M Kategóriák: , ,

Leírás

🔷 A hirdetési csomag megújuló havi előfizetést jelent. Vagyis mindaddig, amíg le nem mondod az előfizetésedet, a Tisztaság Piacterén jelen lesz a szolgáltatásod. Ha lemondod az előfizetésedet, akkor inaktivvá tesszük az adataidat, a tartalmaidat mindaddig, míg meg nem újítod az előfizetésedet, vagy nem azok törlését. Az előfizetésedet nyomon tudok követni, illetve le tudod mondani a fiókodban. Az adataid törlését a hello@rendegykattintasra.hu e-mailre írva tudod kérni.

🔷 Mit jelent az automatikusan megújuló havidíj? A Tisztaság Piacterén való megjelenés pont úgy működik, mint egy Netflix vagy HBO előfizetés. Az első alkalommal megadott bankszámláról a tagságod hónapfordulóján a Stripe rendszere levonja a havidíjat egészen addig, míg le nem mondod azt.

Fontos! A Tisztaság Piacterén való jelenlét havi előfizetői rendszerben történik. A regisztrációd (megrendelésed) után minden hónap fordulónapkor (az a dátum, amikor a megrendelésedet leadtad) automatikusan levonjuk a kártyádról az aktuáils havidíjat mindaddig, míg te azt le nem mondod a fiókodban.

A csomag tartalma:

🔷 A térképen való megjelenítés névvel, a szolgáltatás leírásával, kattintható linkkel

🔷 Rövid bemutatkozás 1 fotóval a kategória oldalon elérhetőséggel, kattintható linkkel
🔷 Facebook csoportba a vállalkozói oldaladdal való beengedés, mint szakértő
🔷 Facebook csoportban bemutatkozási lehetőség a tematikus napokon
🔷 A Rend egy kattintásra social media felületein havonta 2 alkalommal az aktuális szolgáltatás promója
🔷 A Facebook csoportban a tagok által feltett kérdéseknél, ha releváns, akkor az oldalad betaggelése, így közvetlenül te tudsz választ adni.
🔷 Kedvezményes részvételi lehetőség a Léna napokon mint előadó és/vagy kiállító
🔷 Ingyenes kiállítási lehetőség az előadásaimon

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tisztaság Piactere – szolgáltatás – havi előfizetés csomag” értékelése elsőként