Oldal kiválasztása

Nézőpontformáló gondolatok – podcast gyűjtemény

14990Ft

 

Indulj el a változás útján a gondolataimmal! E csomag EGYSZERI megrendelésével hozzáférsz örökre a mostani és a jövőbeni hanganyagokra vonatkozólag…

Indítsd a napodat egy klassz hanganyaggal, amely azon túl, hogy motivál és megváltoztatja a takarításhoz és szelektáláshoz fűzödő viszonyodat, még gyakorlati eszközöket is ad. Hallgasd meg egyszerűen a napi inspirációt a mobilodon, és figyeld, ahogy napról napra formálódik az otthonod állapota és a valóságod. A hanganyagok által olyan szemlélet- és gondolkodásmóddal leszel gazdagabb, mellyel meg tudod változtatni az otthonod tisztasághoz és rendezettségéhez fűzött viszonyodat.

Leírás

Így kapsz hozzáférést a podcastgyűjteményhez

Vásárold meg a podcastgyűjteményt hasonlóan, mint egy tanfolyamot, és amint kiegyenlítetted bankkártyával, vagy utalással az összeget, már el is kezdheted hallgatni az első hanganyagot. A vásárlás során készül egy fiókod, melyről e-mailben kapsz értesítést.

Belépés után a Tanfolyamaim oldalon találod meg a vásárolt tanfolyamot, így a podcastgyűjteményt is, melynek nevére kattintva megjelenik a hanganyagok listája.

Hozzáférés és frissítés

A podcastgyűjteményhez örökös hozzáférést vásárloltál, így bármikor, bármeddig hallgatni tudod a hanganyagokat, újbóli regisztrációra részedről már nincs szükség. A hanganyagok listáját havonta egyszer frissítem és töltöm fel újabb felvételekkel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nézőpontformáló gondolatok – podcast gyűjtemény” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…