Oldal kiválasztása

Nagytakarítás helyiségről helyiségre – online kurzus

9990Ft

Az online tanfolyam tartalma: 13 lecke, 13 hanganyag, közel 2 órás videós útmutató a gyakorlati megvalósításhoz (ablakpucolás, szúnyogháló tisztítás, tisztítószerek és takarítóeszközök használata, háztartásigépek takarítása stb.)

Takarítsd ki az otthonodat, szüntesd meg a helyiségekben lévő káoszt, és utána alakítsd ki azt a rendszeresen és eredményesen működtetett takarítási rutint, mellyel egy olyan otthont tudsz működtetni, ami hosszabb távon tiszta és rendezett marad.

Takarítási alapfogalmak, részletes videók, nézőpontváltoztató hanganyagok, tisztítószer és takarítóeszköz útmutató, a helyiség tisztaságával kapcsolatos gyakori kérdésekre válaszok.

Kategória:

Leírás

Így kapsz hozzáférést a tanfolyamhoz

Vásárold meg a tanfolyamot, és amint kiegyenlítetted bankkártyával, vagy utalással az összeget, már el is kezdheted a tanfolyam első leckéjének a feldolgozását. A vásárlás során készül tanulói fiókod, melyről e-mailben kapsz értesítést.

Belépés után a Tanfolyamaim oldalon találod meg a vásárolt tanfolyamot, melynek nevére kattintva megjelenik a lecke lista. A tanfolyami leckék egymásre épülnek, a videókat és a hanganyagokat a leckékben találod meg. A letöltött anyagokat a fiókodon belül a letöltések fülön találod meg.

 

Mennyi időt kell szánni a Nagytakarítás helyiségről helyiségre tanfolyam feldolgozására?

Ez függ az otthonod állapotától, az időbeosztásodtól és az igényeidtől. Valaki egy nap alatt feldolgozza a leckéket és utána akár egy hét alatt ki tudja takarítani az otthonát. Van, akinek több hétre is szüksége van ahhoz, hogy egy-egy lecke útmutatója alapján egy-egy helyiséget ki tudjon takarítani. Ezért nem tudok neked konkrét időszakot írni arra vonatkozólag, hogy mennyi időt érdemes erre a tanfolyamra szánnod. Egy a lényeg! Kezdd el és minden nap végezze el egy-egy feladatot szisztematikusan haladva. Erről a haladásról a tanfolyam első leckéjében már bővebben olvashatsz.

A tanfolyam a vásárlást követően 1 évig érhető el, vagyis 1 éven keresztül van hozzáférésed a leckékhez. Utána újból szükség van a megvásárlásához ahhoz, hogy ismét hozzáférésed legyen.

A tanfolyamot évente kétszer frissítem és aktualizálom. Egyszer áprilisban, majd utána októberben.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nagytakarítás helyiségről helyiségre – online kurzus” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…