Oldal kiválasztása

Kiút a KáOSZból – VIP könyvcsomag tanfolyami hozzáféréssel

19990Ft

 

KOSZradír takarítási módszer gyakorlati útmutatója azoknak, akik a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonukból, csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket szeretnének varázsolni.

 

 

Cikkszám: 3 Kategóriák: , ,

Leírás

Kiút a KáOSZból című könyv neked szól, ha már egy ideje küzdesz az otthonod adta feladatok elvégzésének rendszerességével, kipróbáltál már rengeteg módszert, de így sem lett rendezetebb és tisztább a helyzet, de ennek ellenére változtatni szeretnél az otthonod állapotán, de nem tudod, hogy hol kezd el.

 

Rendeld meg a könyvet még ma!

Kiút a KáOSZból – VIP könyvcsomag

A csomag tartalma:

🔷 1 db Kiút a KáOSZból nyomtatott könyv kísérőlevéllel és apró ajándékkal. (Értéke: 5990 Ft)

🔷 Bende rendet termet mesefüzet (Értéke: 2990 Ft)

🔷 Szelektálási útmutató e-book (Értéke: 5990 Ft)

🔷 Káoszmentesítés az otthonodban napi 30 perc takarítással online kurzus – ami valójában a könyv munkafüzete (Értéke: 9990 Ft)

🔷 Névre szóló dedikálás (Értéke: 2000 Ft)

🔷 Ingyenes szállítás MPL futárral háztól házig (Értéke: 2000 Ft)

*Ezt a csomagot csak bankkártyával tudod kifizetni.

 

A könyv olvasása közben rátalálsz a káoszból kivezető útra, hiszen konkrét, gyakorlati példakat ad életszakaszoktól függetlenül. Olvasás közben végre azt fogod érezni, hogy kinyíltak a lehetőségek az életedben, mert nem egy újabb „neszesemmifogdmegjól tanácsot” kaptál, hanem egyszerű, lépésről-lépésre haladó iránymutatást, amelyek tartós változást hoznak – méghozzá gyorsan! Elhagyod a halogatás szokását, és rátalálsz a minimalizmus és a maximalizmus arany középútjára.

A könyv adatai:

  • puha könyborító
  • 76 oldal
  • A/5 méret
  • bővebb információ a könyvről itt

Küldetésem az, hogy a KOSZradír takarítási módszerem által te is képes legyél a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonodból csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni. Hosszú távon pedig abban foglak támogatni, hogy ki tudd alakítani, jól és magabiztosan tudd működtetni azokat a tartós eredményt produkáló szokásokat, melyek a pillérek szerepeit töltik majd be az otthonod gondozásában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kiút a KáOSZból – VIP könyvcsomag tanfolyami hozzáféréssel” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…