Oldal kiválasztása

Káoszmentesítés az otthonodban napi 30 perc takarítással – online kurzus

9990Ft

 

Az online tanfolyam tartalma: 14 lecke, 14 hanganyag, 7 helyiség, közel 1 órás videós útmutató a gyakorlati megvalósításhoz

Megoldásfókuszú kurzus azoknak, akik hetek vagy akár hónapok óta nem tudták az otthonukat rendesen kitakarítani. Napi 30 perc ráfordítással, helyiségről helyiségre, feladatról feladatra haladva tudod kitessékelni az ajtón Káosz Urat, és újból tisztaságot és rendet teremteni az otthonodban, ha követed a leírt instrukciókat. Kezdhetjük?

Kategória:

Leírás

A káoszmentesítés az otthonodban online kurzusra van szükséged, ha már egy ideje küzdesz az otthonod adta feladatok elvégzésének rendszerességével, kipróbáltál már rengeteg módszert, így sem lett rendezetebb és tisztább a helyzet, de ennek ellenére változtatni szeretnél az otthonod állapotán, de nem tudod, hogy hol kezd el.
A tanfolyam feladatainak elvégzése közben rátalálsz a káoszból kivezető útra, hiszen konkrét, gyakorlati példakat ad életszakaszoktól függetlenül. Káoszmentesítés közben végre azt fogod érezni, hogy megváltozik a viszonyod a takarítással és szelektálással kapcsolatban, mert nem egy újabb „neszesemmifogdmegjól tanácsot” kaptál, hanem egyszerű, lépésről-lépésre haladó iránymutatást, amelyek tartós változást hoznak – méghozzá gyorsan! Elhagyod a halogatás szokását, és rátalálsz a minimalizmus és a maximalizmus arany középútjára.

Így kapsz hozzáférést a tanfolyamhoz

Vásárold meg a tanfolyamot, és amint kiegyenlítetted bankkártyával, vagy utalással az összeget, már el is kezdheted a tanfolyam első leckéjének a feldolgozását. A vásárlás során készül tanulói fiókod, melyről e-mailben kapsz értesítést. Belépés után a Tanfolyamaim oldalon találod meg a vásárolt tanfolyamot, melynek nevére kattintva megjelenik a lecke lista. A tanfolyami leckék egymásre épülnek, a videókat és a hanganyagokat a leckékben találod meg. A letöltött anyagokat a fiókodon belül a letöltések fülön találod meg. A tanfolyam a vásárlást követően 1 évig érhető el, vagyis 1 éven keresztül van hozzáférésed a leckékhez. Utána újból szükség van a megvásárlásához ahhoz, hogy ismét hozzáférésed legyen. A tanfolyamot évente kétszer frissítem és aktualizálom. Egyszer áprilisban, majd utána októberben.

További információk

Csomag ajánlatok

kurzust kérném, mentoring csomagot kérném

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Káoszmentesítés az otthonodban napi 30 perc takarítással – online kurzus” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…