Oldal kiválasztása

Káoszmentesítés az otthonodban napi 30 perc takarítással – online kurzus és könyv

15980Ft

 

A csomag tartalma: Káoszmentesítő online tanfolyam: 14 lecke, 14 hanganyag, 7 helyiség, közel 1 órás videós útmutató a gyakorlati megvalósításhoz. Kiút a KáOSZból című könyv ingyenes szállítással.

KOSZradír takarítási módszer gyakorlati útmutatója könyv és online kurzus formájában azoknak, akik a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonukból, csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket szeretnének varázsolni.

 

Kategória:

Leírás

Kiút a KáOSZból online kurzus és könyv csomag hatalmas segítség lesz számodra, ha már egy ideje küzdesz az otthonod adta feladatok elvégzésének rendszerességével, kipróbáltál már rengeteg módszert, de így sem lett rendezetebb és tisztább a helyzet, ennek ellenére változtatni szeretnél az otthonod állapotán, de nem tudod, hogy hol kezdd el.

Kiút a KáOSZból – online kurzus és könyv

A csomag tartalma:

🔷 1 db Kiút a KáOSZból nyomtatott könyv kísérőlevéllel és apró ajándékkal, ingyenes szállítással (Értéke: 7990 Ft)

🔷 Káoszmentesítés az otthonodban napi 30 perc takarítással online kurzus 1 éves hozzáféréssel (Értéke: 9990 Ft)

A könyv olvasása és a kurzus feladatainak elvégzése közben rátalálsz a káoszból kivezető útra, hiszen konkrét, gyakorlati példakat ad életszakaszoktól függetlenül. Takarítás közben végre azt fogod érezni, hogy megváltozik a szelektáláshoz és a takarításhoz fűződő viszonyod, mert nem egy újabb „neszesemmifogdmegjól tanácsot” kaptál, hanem egyszerű, lépésről-lépésre haladó iránymutatást, amelyek tartós változást hoznak – méghozzá gyorsan! Elhagyod a halogatás szokását, és rátalálsz a minimalizmus és a maximalizmus arany középútjára.

 

Így kapsz hozzáférést a tanfolyamhoz

Vásárold meg a tanfolyamot, és amint kiegyenlítetted bankkártyával, vagy utalással az összeget, már el is kezdheted a tanfolyam első leckéjének a feldolgozását. A vásárlás során készül tanulói fiókod, melyről e-mailben kapsz értesítést. Belépés után a Tanfolyamaim oldalon találod meg a vásárolt tanfolyamot, melynek nevére kattintva megjelenik a lecke lista. A tanfolyami leckék egymásre épülnek, a videókat és a hanganyagokat a leckékben találod meg. A letöltött anyagokat a fiókodon belül a letöltések fülön találod meg. A tanfolyam a vásárlást követően 1 évig érhető el, vagyis 1 éven keresztül van hozzáférésed a leckékhez. Utána újból szükség van a megvásárlásához ahhoz, hogy ismét hozzáférésed legyen. A tanfolyamot évente kétszer frissítem és aktualizálom. Egyszer áprilisban, majd utána októberben.

További információk

Csomag ajánlatok

kurzust kérném, mentoring csomagot kérném

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Káoszmentesítés az otthonodban napi 30 perc takarítással – online kurzus és könyv” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…