Jelenlegi állapot

Nem jelentkeztél

Ár

Csak klubtagoknak

Kezdj hozzá

Hogyan tud ebben a kis helyiségben nagyon hamar kialakulni a káosz? Hogyan lehet ezt minél előbb megszüntetni? No és hogyan tudjuk hónapokon keresztül a kamránkat tisztán és átláthatóan tartani? Hogyan érdemes a polcokon tárolni? Ezekre és még egymillió más kérdésre ad választ ez a kurzus.

Tanfolyam tartalom

A spájz
Miért jó?
Milyen a jó spájz?
Ha nincs?
Tárolás
Mit lehet a spájzban tárolni?
Alapkészlet
Miben tárolunk?
Ellenségek a kamrában
A gabona legfőbb ellensége a moly
Meddig őrzik meg a szavatosságukat a gabonapelyhek?
A diók és magok, aszalt gyümölcsök
Fűszerek, cukor, só, méz, tészták kekszek
Ügyfélsztori
Gondozás
Szelektálás
Takarítás: ezekre lesz szükséged
Takarítás
Kategorizálás és rendszerezés
Kategóriák
Rendszerezés
Csinos és elegáns
Kamra szabályok