Hogyan tud ebben a kis helyiségben nagyon hamar kialakulni a káosz? Hogyan lehet ezt minél előbb megszüntetni? No és hogyan tudjuk hónapokon keresztül a kamránkat tisztán és átláthatóan tartani? Hogyan érdemes a polcokon tárolni? Ezekre és még egymillió más kérdésre ad választ ez a kurzus.
Tanfolyam tartalom
A spájz
Miért jó?
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Milyen a jó spájz?
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Ha nincs?
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Tárolás
Mit lehet a spájzban tárolni?
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Mi a különbség a „Minőségét megőrzi” és a „Fogyasztható” jelölések között?
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Alapkészlet
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Miben tárolunk?
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Ellenségek a kamrában
A gabona legfőbb ellensége a moly
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Meddig őrzik meg a szavatosságukat a gabonapelyhek?
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
A diók és magok, aszalt gyümölcsök
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Fűszerek, cukor, só, méz, tészták kekszek
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Ügyfélsztori
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Gondozás
Szelektálás
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Takarítás: ezekre lesz szükséged
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Takarítás
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Kategorizálás és rendszerezés
Kategóriák
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Rendszerezés
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Csinos és elegáns
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Kamra szabályok
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz