Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Csak klubtagoknak
Kezdj hozzá

Évente minimum kétszer kellene egy-egy nagyobb szelektálást végeznünk az otthonunkban, de sokan ezt a feladatot éveken keresztül halogatják. Miért? Mert nem tudják, hogy hol kezdjék el és hogyan csinálják. Arról nem is beszélve, hogy a tárgyak elengedése, (még akkor is, ha már hónapok óta nem is láttuk őket), sok embernek nehézséget okoz.

Ez a kurzus egy olyan gyakorlati útmutató, amiben konkrétan leírom, hogy hol és hogyan csináld. Arról is írok, hogy mit kezdj a már számodra felesleges dolgokkal, és persze azt is elárulom, hogy hova tudod ezeket elvinni. Minden lecke részletes útmutatót tartalmaz a feladat eredményes elvégzéséhez. Ez mellett gondolatformáló inspirációkat, hanganyagokat és a szelektálás művészetével kapcsolatos hosszabb írásokat is megosztok minden leckében külön-külön.

A kurzus feladatainak elvégzésével az otthonod közel 50 sarkát, fiókját, dobozát, szekrényét tudod kacatmentesíteni, rendbe tenni, kitakarítani. A kurzust életszakasztól és az otthonod állapotától függetlenül bármikor el tudod kezdeni.