Oldal kiválasztása

Köszöntelek A Klubban,

AHOL GONDOZZUK AZ OTTHONODAT, ÁPOLJUK A LELKEDET

Léna vagyok, A Takarító. 

 

Egy nagyon izgalmas utazásban leszünk útitársak, ami közben napról napra közelebb kerülsz majd ahhoz az a tiszta és rendezett OTTHONHOZ, amiről már évek óta álmodsz, és ahhoz a NŐHÖZ, akivé válni szeretnél.

Az utazás közben megismertetlek a KOSZradír takarítási módszeremmel, és lépésről-lépésre haladva el tudod majd sajátítani a módszer 5 szokást, aminek a rendszeres működtetésével neked is hosszabb távon tiszta és rendezett otthonod lesz, akár te magad végzed, akár kiszervezed.

Ezen az úton én leszek a társad, végig fogom a kezed és minden problémádra együtt megtaláljuk a megoldást.

Online kurzusok

Kattints a téged megszólító lenti kép valamelyikére, ismerkedj meg a szokással, és haladj előre lépésről lépésre azon az úton, melynek végén egy hosszabb távon tiszta és rendezett otthon vár.

KOSZradír takarítási módszer

mely arany középút a minimalizmus és a maximalizmus között.

Sok a cucc a szekrényekben és az otthonom összes helyiségében. Mindig rendetlenség van. Nem akarok minden hétvégén takarítani. Állandóan takarítok, sosincs vége. 2 kisgyerekkel otthon, lehetetlen vállalkozás a „rendes” takarítás. 12 órás munkarendben dolgozok, nem tudok rutinokat kialakítani. Por és kupi. Hogyan tudom megszüntetni?

Takarítás helyett inkább kirándulnék. Nem szeretek takarítani, kiszervezném, de nem találok megbízható takarítót. Létezik egyáltalán olyan takarítóképző, ahol én is megtalálom az igazit?

Ilyen, és hasonló kérdések tömkelegét kapom meg nap, mint nap. Hiszen mindenki vágyik egy olyan tiszta és rendezett otthonra, függetlenül attól, hogy azt maga végzi vagy kiszervezi, ahol nem kell állandóan takarítani és az eredmény hosszabb távon élvezhető.

Ahhoz, hogy egy otthon olyan tiszta és rendezett legyen hosszabb távon, amire vágysz, 5 szokást rendszeresen be kell építened a hétköznapjaidba.

Ha ezt az öt szokást teljes mértékben elsajátítod, megismered, jól és rendszeresen működteted, akkor valóban egy mindig tiszta és rendezett otthonod lesz. De mielőtt elkezdenél most bőszen nagytakarítást végezni, először legyél tisztában az alapokkal és utána ess neki a részleteknek.

Tudod, egy ház építésénél is először az alapokat helyezik le, majd jöhetnek a pillérek, és csak ezek után a tető. Alap nélkül nincs pillér. És ha csak egy pillér is megreped, máris ingataggá válik a ház egésze. Ezért a házat állandóan karban kell tartani kívül és belül egyaránt. No, az otthonod működtetése is olyan, mint egy házépítés. Először meg kell teremteni a biztos alapokat, amikre már lehet építkezni.

Küldetésem az, hogy a KOSZradír takarítási módszerem által te is képes legyél a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonodból csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni, akár te magad végzed, akár kiszervezed. Hosszú távon pedig abban foglak támogatni, hogy ki tudd alakítani, jól és magabiztosan tudd működtetni azokat a tartós eredményt produkáló szokásokat, melyek a pillérek szerepeit töltik majd be az otthonod gondozásában.

Mit gondolsz? Készen állsz? Kezdhetjük?

Oberling Léna 🧹 A Takarító

takarítási és szelektálási folyamatok, KOSZradír takarításii módszer szakértője, tisztaságkritikus, író